Dom > Изложба > Sadržaj
Процес Дизајн Уредник
May 24, 2017

(1) Контрола квалитета главних празнинама вентила сви делови су отковци, ковани у строгом складу са процесом ковања и процеса картицом, строгу контролу почетне температуре ковања, коначне температуре ковања, деформације степена и брзине деформација према метод хлађење предвиђено у процесу хлађења. Анализа хемијског састава, тест механички имовине, Интергранулар тест корозије и металографска микроструктуре анализе кованог производа су спроведене, које су анализиране, тестиране и измерена.

(2) заваривање за побољшање квалитета застора, вентил и седиште заптивна површина застора заваривање помоћу плазме аргон лука заваривања. Истовремено, како би се осигурао квалитет заваривања, процес заваривања се поново процењује.

(3) Монтажна тест производи не само потребна високо прецизне делове, али и како да се окупе ове високе прецизности компоненте у производима високих перформанси. Централна организација нуклеарна Вентил је искусан, вешт, већи број техничара и виших техничара окупљања, пуштање у тим, који је одговоран за вентил монтажу, пуштање у рад, тестирање, припрему делова процеса чишћења, процес монтаже, у скупштини и пуштање у строгу контролу , изврсност, како би се осигурало да skupština вентил, пуштање у рад успех, а спроводи низ тестова перформанси, индикатори су у складу са захтевима дизајна мисије.